Din stemme i Folketinget!

Din stemme i Folketinget!
Det er ikke nogen hemmelighed, at der er alt for mange universitetsuddannede karrierepolitikere i Folketinget. Det ved jeg, at langt de fleste almindelige mennesker er enige om.
Problemet er ikke, at statskundskabskandidaterne, økonomerne og juristerne ikke er dygtige. Tvært imod. De er for dygtige. De er for teoretiske og studerede.
Når ens primære eller – som det er tilfældet som mange – eneste karriere indhold er en fast taburet i Folketinget, så mangler der noget. Der mangler erfaring om det virkelige liv, om de virkelige mennesker og den dagligdag, vi alle sammen lever i.
Det er en af de vigtige grunde til, at jeg stiller op til Folketinget. Det er næsten livsvigtigt, at danskerne får langt flere repræsentanter i Folketinget, der rent faktisk repræsenterer dem.
Som vælger i det Østjyske håber jeg, at du stemmer på en lokal forankret erhvervsmand med et solidt fundament i byggebranchen. Jeg driver selvstændig arkitektvirksomhed med syv ansatte, og jeg er først og fremmest praktiker.
Viden og erfaring fra erhvervslivet er godt at have med i rygsækken når jeg indtager Christianborg. Det er en af grundene til, at de konservative i Favrskov opstillede mig til Folketinget.
Vi er enige om, at jeg kan gøre en positiv forskel.
Jeg repræsenterer østjyderne og erhvervslivet, og jeg ved, hvad der foregår i begge steder. Stol på, at den viden og de erfaringer kan flytte noget. Stem på mig til det folketingsvalg, der er lige på trapperne.